Samenwerking

Voor het selecteren van projecten en het toezien op de juiste toepassing van het microkrediet werkt Dutch Microfinance samen met gerenomeerde Nederlandse en internationale microkredietorganisaties en niet-gouvernementele organisaties (NGO's). Op dit moment werkt Dutch Microfinance samen met:

Microkrediet voor Moeders

Wij geloven in vrouwelijk ondernemers- en leiderschap op het allerarmste niveau. Wij helpen de allerarmste moeders in Azië die verder geen toegang hebben tot financiële middelen om te ondernemen en uitgesloten worden bij de financiële instellingen. Juist het stimuleren van economische bedrijvigheid voor deze vrouwen op microniveau brengt duurzame ontwikkeling voor henzelf en hun families. Vrouwelijk ondernemerschap bestaat uit drie pijlers die cruciaal zijn om een maximaal zelfredzame situatie voor de allerarmste vrouwen in Azië te bereiken.

Enviu

Wij starten impact-gedreven bedrijven. Bedrijven die een positieve impact hebben op hun omgeving en de samenleving. Hun producten en diensten richten zich op het verbeteren van de kwaliteit van leven van zoveel mogelijk mensen op een duurzame manier.